RákKedves Páciensünk!

 

Az emberek lakás és gépjármű biztosítást kötnek, ha van ingatlanjuk vagy autójuk. Mikor nyaralni mennek, utasbiztosítással teszik gondtalanná a külföldön eltöltött időt. Ha pedig gondolnak gyermekeikre, életbiztosítással próbálnak felkészülni egy esetleges tragédiára.

 

Ám ezek a tragédiák sokszor megelőzhetők úgy, ha az ember nem hanyagolja el az egészségét. Az egészségbe való befektetés nem anyagi hasznot hoz, hanem annál sokkal többet. Egy lehetőséget, hogy minél tovább egészséges, élvezetes, teljes életet élhessünk, és az örömöt, hogy láthatjuk felnőni gyermekeinket, unokáinkat, és akár a dédunokákat is megismerhetjük.

 

A Rákellenes Világnapon a Melanomamobil is nagyon fontosnak tartja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Mint a szűrések általában, a bőrrákszűrés is egy könnyen, gyorsan elvégezhető vizsgálat, ami ráadásul fájdalommentes. Az időben felfedezett rosszindulatú bőrelváltozások teljes mértékben gyógyíthatók, így a rendszeres anyajegy szűrés az életét mentheti meg.

 

A Rákellenes Világnap alkalmából 2010. február 4-én és 5-én kedvezményes szűrési lehetőséget kínálunk régi és új pácienseinknek egyaránt. Kizárólag ezen a két napon a Melanomamobil professzionális (/kontroll) szűrés ára 12.000 Ft/fő.

A szűrés díja egészségpénztár terhére elszámolható.

Mi így próbálunk vigyázni az Ön egészségére.

 

A kedvezmény az alábbi rendelőinkben vehető igénybe:

Budapest (V. ker. Arany János utca, XI. ker. Budafoki út), Győr, Szentendre, Vác.

 

Bejelentkezés: www.melanomamobil.hu/bejelentkezes vagy +36 70 337 3333