Aki még nem járt nálunk anyajegy vizsgálaton, soknak gondolhatja azt a néhány hetet, amit a lelet elkészültére várni kell, mi azonban azt gondoljuk, megéri, amit a számos megmentett élet is bizonyít.envelope-34738_640

Egyedülálló technológiánknak köszönhetően nem csak a helyszínen tekinti át az anyajegyeket egy szakorvos, hanem a részletes bőrtérkép elkészülte után kiértékelő központunkban még egy szakorvos alaposan, egyesével átvizsgálja az összes anyajegyet. Ily módon, az általunk diagnosztizált melanomák több mint harmadát a kiértékelő orvos véleményezte, amit előtte sem a páciens, sem a szűrést végző orvos nem vett észre. Ezek a páciensek a képek kiértékelése nélkül negatív lelettel távoztak volna tőlünk.

Ez adja a kiértékelés és az összehasonlító elemzés lényegét. Ez egy rendkívül részletes és felelőségteljes munka, ami ráadásul meglehetősen időigényes is.
Akinek ez a néhány hét bármilyen okból túl sok idő, felár ellenében kérhet elsőbbségi leletet, így a végleges eredményre nagyjából egy hetet kell várni.

A lelet az alábbiakat tartalmazza:
• szakorvosi javaslatot,
• megfigyelendő anyajegyeket,
• esetleges műtéti javaslatot,
• a páciens rizikóját emelő és nem emelő tényezőket,
• a kontroll vizsgálat javasolt időpontját,
• hasznos tanácsokat a bőrdaganatok megelőzésével, fényvédelemmel, D-vitamin-hiánnyal kapcsolatban,
• a páciens vizsgálata során talált egyéb bőrtüneteket.

Nagyon sok páciensünk van, aki az elmúlt közel 10 éven évi rendszerességgel eljár hozzánk. Van, akinek valahol ezen az úton az életét mentettük meg. Akinek magas a bőrrák rizikója, feltétlen szüksége van az anyajegyeinek a rendszeres vizsgálatára és természetesen, különös tekintettel a fenti sokkoló arányra, mi a bőrtérképes, összehasonlító technológiánkat tartjuk erre a legalkalmasabbnak.