Posts Tagged rákellenes világnap

Kedvezményes bőrrákszűrés a Rákellenes Világnap alkalmából

rakellenes vilagnapMagyarország lakosságának egészségi állapota közismerten rossz, és az utóbbi évtizedekben jelentősen romlott. Ezért nagy részben a daganatos betegségek kirívóan magas előfordulása felelős: minden negyedik haláleset daganatos betegség miatt következik be. A megbetegedések és a halálozás aránya arra mutat, hogy a daganatos betegek többsége előrehaladott állapotban kerül az egészségügyi ellátórendszerbe, amikor még kezelhető ugyan, de eredményes gyógyításának a kilátásai már korlátozottak.

Ez a helyzet annak ellenére, hogy az orvostudomány mai állása szerint a daganatos betegségek miatt bekövetkezett halálozás egy jelentős hányada elkerülhető lenne.

Az elkerülhető halálokok körébe tartoznak azok a daganatos betegségek, amelyek korai, még tünetmentes állapotban szűrővizsgálattal felismerhetőek, mert ezek idejében elkezdett kezelésével még teljes gyógyulás érhető el. Bizonyítékokon alapuló, egyszerűen, gyorsan elvégezhető és hatásos szűrővizsgálati eljárás a melanoma és bőrrákszűrés is.

A Rákellenes Világnapon a Melanomamobil® is nagyon fontosnak tartja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Mint a szűrések általában, a bőrrákszűrés is egy könnyen, gyorsan elvégezhető vizsgálat, ami ráadásul fájdalommentes is. Az időben felfedezett rosszindulatú bőrelváltozások teljes mértékben gyógyíthatóak, így a rendszeres anyajegyszűrés az életeket menthet meg.

A Rákellenes Világnap alkalmából 2011. február 1- 4-ig (hétfőtől péntekig) kedvezményes szűrési lehetőséget kínálunk régi és új pácienseinknek egyaránt. Ezeken a napokon a Melanomamobil® Professzionális (kontroll) bőrrákszűrés díja 13.000 Ft/fő. A szűrés díja egészségpénztár terhére elszámolható.

Mi így vigyázunk az Ön egészségére.

A kedvezmény az alábbi rendelőinkben vehető igénybe:

Budapest (V. ker. Arany János utca, XI. ker. Budafoki út), Győr, Szentendre, Vác, Sopron.

Bejelentkezés online vagy a +36 70 337 3333-as telefonszámon.

ÉRDEKKONFLIKTUS: van. (A lányok megkérték, hogy tegyem fel az akciót, én meg mit mondhatnék erre… végül is életeket mentünk)

Tags: , , ,

Rákellenes Világnap – február 4.

 
RákKedves Páciensünk!

 

Az emberek lakás és gépjármű biztosítást kötnek, ha van ingatlanjuk vagy autójuk. Mikor nyaralni mennek, utasbiztosítással teszik gondtalanná a külföldön eltöltött időt. Ha pedig gondolnak gyermekeikre, életbiztosítással próbálnak felkészülni egy esetleges tragédiára.

 

Ám ezek a tragédiák sokszor megelőzhetők úgy, ha az ember nem hanyagolja el az egészségét. Az egészségbe való befektetés nem anyagi hasznot hoz, hanem annál sokkal többet. Egy lehetőséget, hogy minél tovább egészséges, élvezetes, teljes életet élhessünk, és az örömöt, hogy láthatjuk felnőni gyermekeinket, unokáinkat, és akár a dédunokákat is megismerhetjük.

 

A Rákellenes Világnapon a Melanomamobil is nagyon fontosnak tartja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Mint a szűrések általában, a bőrrákszűrés is egy könnyen, gyorsan elvégezhető vizsgálat, ami ráadásul fájdalommentes. Az időben felfedezett rosszindulatú bőrelváltozások teljes mértékben gyógyíthatók, így a rendszeres anyajegy szűrés az életét mentheti meg.

 

A Rákellenes Világnap alkalmából 2010. február 4-én és 5-én kedvezményes szűrési lehetőséget kínálunk régi és új pácienseinknek egyaránt. Kizárólag ezen a két napon a Melanomamobil professzionális (/kontroll) szűrés ára 12.000 Ft/fő.

A szűrés díja egészségpénztár terhére elszámolható.

Mi így próbálunk vigyázni az Ön egészségére.

 

A kedvezmény az alábbi rendelőinkben vehető igénybe:

Budapest (V. ker. Arany János utca, XI. ker. Budafoki út), Győr, Szentendre, Vác.

 

Bejelentkezés: www.melanomamobil.hu/bejelentkezes vagy +36 70 337 3333

Tags: