Egy rövid, de annál tartalmasabb könyvet szeretnék bemutatni most, de máris bajban vagyok: nem értek egyet az íróval a könyv címét illetően.

Beata Bishop, gyógyult áttétes melanomás beteg a könyvet azoknak írta, akik szintén valamilyen rákos betegségben szenvednek és szeretnék megelőzni/elkerülni a visszaesést, vagyis a rák kiújulását, vagy akár egy újabb, másik kór megjelenését.

Beátáról már többször írtam a blogban. Ő az, aki könyvet írt a Gerson terápiával szerzett tapasztalatairól is (Ideje a gyógyulásnak). Beata egyébként kiváló egészségek örvend és tisztes kora mellett is aktív, amit mi sem bizonyít jobban, hogy megírta ezt a könyvet. Abszolút példaképnek tekintem, magam is ilyen aktív idős kort szeretnék és kívánom ezt másoknak is.

Szóval nem értek egyet, hogy ez a könyv daganatos betegeknek szól… CSAK. Ez a könyv mindenkinek szól, aki aktívan gondolkozik az egészségéről. A könyv rövid, magam alig tudtam letenni és gyorsan végére lehet érni, de csak ekkor kezdődik igazából minden.
Odaadtam a feleségemnek, hogy olvassa ki ő is. Egy családterápiás programot szeretnék csinálni belőle, vagyis a sok rendkívül hasznos tudást és tanácsot együtt átbeszélni, és amikor felmerül valami hasonló szituáció, akkor együtt kihozni belőle a legtöbbet. Sokkal jobb együtt, mint egyedül. Nem igaz?

Szó esik a könyvben a holisztikus szemlélet minden aspektusáról, tehát a táplálkozásról, testmozgásról és a lélek gondjairól – nekem egyébként ez a rész tetszett a legjobban, talán pont azért, mert ezt érzem a leggyengébb pontomnak.

Szóval minden, az egészségéről, gyógyulásáról aktívan gondolkozónak kötelező olvasmány a Teljes gyógyulás visszaesés nélkül.

Jó egészséget, vagy éppen gyógyulást kívánok hozzá!

Aki elolvasta, kérem ossza meg véleményét alább.

PS: A könyv kapható az Egészségforrás Alapítványnál, 1092 Budapest, Ráday-u.37, III.1, továbbá az Alexandra könyvesboltokban.